Honlap

Átadták a „Mindennapok Hősei” díjakat – Tata, 2020.

Tata és Térsége Civil Társulás 2020-ban negyedik alkalommal hirdette meg a tatai „Mindennapok Hősei” szavazást azzal a céllal, hogy kifejezhessük elismerésünket azok iránt, akik elhivatottságuk, jellemük, tenni akarásuk révén tiszteletet vívtak ki környezetükben munkájukkal, tevékenységükkel.

A tatai Szociális Alapellátó Intézményből két kollégánk – Tóth János Csaba, a Támogató Szolgálat gépjárművezetője, és Bódis Tímea, a Család-és Gyermekjóléti Központ, óvodai-iskolai szociális segítője kapta meg szociális kategóriában ezt a kitüntető címet, melyhez szívből gratulálunk. Tatán és a Tatai Kistérségben élő, közel 40 ezer állampolgárért végezett áldozatos munkájukat mi is hálásan köszönjük!

Forrás: http://tata.hu/20706/iden_is_koszontottek_a_tatai_mindennapok_hoseit

Idén is köszöntötték a tatai Mindennapok Hőseit

Beküldte Ábrahám Ágnes – 2020. szeptember 18 – 19:21

A Menner Bernát Alapfokú Művészeti Iskolában rendezték a Mindennapok Hősei szavazás díjátadó ünnepség szeptember 18-án.

A Tata és Térsége Civil Társulás 2020-ban negyedik alkalommal hirdette meg a szavazást azzal a céllal, hogy kifejezhessük elismerésünket azok iránt, akik elhivatottságuk, jellemük, tenni akarásuk révén tiszteletet vívtak ki környezetükben munkájukkal, tevékenységükkel. A Mindennapok Hőseire a szokásoknak megfelelően tavasszal lehetett leadni a szavazatokat, ám a koronavírus járvány miatt az akció félbeszakadt, és augusztus 30-án indult újra, természetesen a korábban beérkezett szavazatok figyelembevételével.

Domonkos Ágnes, a Tata és Térsége Civil Társulás elnöke az eseményen elmondta: – Ebben az évben minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés a szavazás iránt, 2353 érvényes szavazat érkezett. A díjátadó idén rendhagyó volt, mert a koronavírus járvány miatt a díjazottak csupán egy vendéget hívhattak meg. A honvédelem kategória legjobbjai nem vettek részt az eseményen, mert a 25. Klapka György Lövészdandár őszi hadgyakorlatot tart, így a kategória nyertesei egy későbbi alkalommal vehetik majd át ajándékaikat. Domonkos Ágnes a díjátadón külön köszönetet mondott a szavazóknak, és az ajándékokat felajánló tatai vállalkozásoknak.

Idén 67 jelöltre szavaztak a tataiak, a kategóriák győztesei a következők lettek:

A civil kategóriában 21 jelölt 1006 érvényes szavazatot kapott

1. Fuli Anikó könyvtáros, Móricz Zsigmond Városi Könyvtár (361)

2. Hornyák Lászlóné, Városi Nyugdíjas Klub (223)

3. Gönczy Mihály, az Önkéntesség Tatáért csoport alapítója (196)

Az egészségügy kategóriában 12 jelölt 401 érvényes szavazatot kapott

1. Radonics Tamás, beteghordozó Árpád-házi Szent Erzsébet Kórház (187)

2. Nagy Gergelyné, ápoló Árpád-házi Szent Erzsébet Kórház (134)

3. Dr. Jónás Ágnes háziorvos (25)

A honvédelem kategóriában 16 jelölt 154 érvényes szavazatot kapott

1. Molnár Szabolcs zenész, szólamvezető zászlós, MH 25. Klapka György Lövészdandár (52)

2. Kelemen-Sinka Judit tanácsos, Helyőrség támogató alegységek/Személyügyi, Munkaügyi és Humánszolgálati alosztály, MH 25. Klapka György Lövészdandár (31)

3. Debreceni Tibor lövész zászlós, 1. Lövészzászlóalj, /Felderítő részleg MH 25. Klapka György Lövészdandár (12)

Az oktatás kategóriában 10 jelölt 650 érvényes szavazatot kapott

1. Pozsgainé Tóth Ildikó pedagógus, Fazekas Iskola/ Református Gimnázium  (405)

2. Dr. Szeidemann Ákos pedagógus, Eötvös József Gimnázium  (150)

3. Belső Máté zenetanár, karmester Menner Bernát Alapfokú Művészeti Iskola (46)

A szociális terület kategóriában 8 jelölt 142 érvényes szavazatot kapott

1. Tóth János Csaba, a tatai Szociális Alapellátó Intézmény Támogató Szolgálata, gépkocsivezető (85)

2. Schenk Lászlóné, Esőemberekért Egyesület, elnök (21)

3. Bódis Tímea, a tatai Szociális Alapellátó Intézmény Család-és Gyermekjóléti Központja, óvodai-iskolai szociális segítő (17)

A voksok leadói között idén is sorsoltak a szervezők, 9 szavazó nyert ajándékot az akcióban való részvételéért, őket nyereményeikről személyesen értesítik majd.

A díjátadó ünnepségen Michl József polgármester mondott köszöntőt, közreműködött Prónik Fruzsina, a Menner Bernát Zeneiskola növendéke, akit zongorán kísért Schmidt Mónika, valamint Somhegyi Kitti, a Tatai Televízió szerkesztő riportere.

Gratulálunk a díjazottaknak és minden jelöltnek, munkájukhoz jó egészséget, sok örömet kívánunk a jövőben is, köszönjük a közösségünkért végzett áldozatos munkájukat!

Megszakítás