Intézmény

Kérjük, rendelkezzen adója 1 százalékáról!

Semmiképpen ne hagyja elveszni adója 1%-át, hiszen ezzel tevőlegesen is segíthet a Tatai Járás településein élő, szociálisan rászoruló családoknak, gyerekeknek!

Segítség a Segítőknek Alapítvány az Alapellátó Intézmény támogatására”

közhasznú alapítványunk – jogosult a civil szervezeteknek juttatható

személyi jövedelemadó 1% fogadására.

Adószámunk: 18609831-1-11

Mit kell tenni az 1% felajánlásakor?

Ha Ön nem rendelkezett még az szja 1+1%-áról, azt a bevallásától függetlenül

a 2020. rendelkező évben május 20-áig megteheti.

Rendelkező nyilatkozatát a legegyszerűbben az e-SZJA on-line felületen töltheti ki, ahol a program automatikusan vizsgálja, hogy a megjelölt szervezet jogosult-e a felajánlásra.
Az on-line kitöltő felület ügyfélkapus regisztráció nélkül is használható, akkor a rendelkező nyilatkozat csak kinyomtatva, papír alapon, lezárt borítékban nyújtható be a NAV-hoz.

Amennyiben a NAV készíti el az adóbevallást, akkor az úgynevezett „19EGYSZA” nyomtatványt kell kitölteni a saját adatok megjelölésével és a „Segítség a Segítőknek Alapítvány az Alapellátó Intézmény támogatására” közhasznú alapítványunk 18609831-1-11 adószámával.

Ezt követően,

  • ha van ügyfélkapuja, akkor elektronikusan, az ügyfélkapun keresztül el kell küldeni a NAV-nak,
  • ha nincs ügyfélkapuja, akkor kinyomtatás és kitöltés után postán fel kell adni a NAV helyi Igazgatóságának. /Nemzeti Adó-és Vámhivatal Komárom-Esztergom Megyei Adó-és Vámigazgatósága – 2800 Tatabánya, Komáromi út 42./

Tel.: +36-34-519-800

  • ha saját maga, vagy könyvelő készíti el az adóbevallást, akkor a bevallás részeként kell elküldeni az 1%-os felajánló lapot.

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK FÁRADOZÁSÁT ÉS TÁMOGATÁSÁT!

Letöltés PDF-ként

Megszakítás