Idősellátás

Alzheimer Café

Szeretettel várunk minden kedves Érintett Hozzátartozót, Érdeklődőt, Szakembert minden hónap második szerdáján 17 órakor tartani Alzhaimer Café Összejövetelünkre, ahol egy csésze kávé vagy tea mellett beszélgetünk a demenciáról, az Alzheimer betegségről. Remélve, hogy hasznos tapasztalatok, információk gyűjtésével térhetnek haza a demenciával élők ellátásáról.

 

PROGRAMOK

2017. november 8., 17.00

Beszélgetés Zimmerer Károlynéval, aki Mosonmagyaróvár Gondoskodás Alapítvány kuratóriumának elnöke és a Demenciabarát Mosonmagyaróvár projekt egyik kezdeményezője és Tatai Tamással, aki elindította Tatabányán az Alzheimer Cafét és maga is gondozó családtag.

2017. december 13., 17.00

Telek Erika szakvizsgázott fejlesztő pedagógussal beszélgetünk, aki elmondja hogyan hatnak a homloklebeny gyakorlatok a demencia ellen. Az előadás végénbemutató lesz.

2018. január 10., 17.00

Találkozó Juhász Ágnessel a „Memóriuaőrző” című könyv írójával, akionek az előadásából segítséget kapnak a résztvevők a hatékony kommunikációról a demenciával élők és a környezetük között.

2018. február 14., 17.00

Szenior örömtánc bemutató és előadás Almási Judittal, aki képzett táncoktató. A tánc öröm és testi-lelki felfrissülést nyújt a demencia ellen is.

Megszakítás